Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English
Evenimente Despre noi Galerie Servicii Legislație Parteneri Finațare IFAD Contacte

Conferința Mondială a Uniunilor de Credit (WOCCU)

03/01/2016

Asociaţia Centrală a AEÎ anunță deschiderea înregistrării participanților la Conferința Mondială a Uniunilor de Credit. Conferința Mondială a Uniunilor de Credit va avea loc în perioada 17-20 iulie 2016 în orașul Belfast (Irlanda de Nord). Organizatori Conferinței sunt Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) în parteneriat cu Liga Uniunilor de Credit din Irlanda (ILCU).

Conferința Mondială a Uniunilor de Credit este singurul eveniment global care adună împreună colegii de breaslă din întreaga lume timp de patru zile de muncă, învățare și planificare strategică. Vino în perioada 17-20 iulie în Belfast, Irlanda de Nord, unde vom aborda problemele mișcării și vom stabili obiective, care va duce mișcarea uniunilor de credit înainte.

Oportunitățile oferite în Belfast va aduce valoare asociației și membrilor săi. Aceasta este cu adevărat un eveniment mondial unde poți beneficia de:

Moderator - experți în domeniu, care cunosc cu adevărat ce se întâmplă în sistemul de uniune de credit.

Doritorii pentru a se înregistra la acest eveniment global, care v-a avea loc pe Insula de Smarald să contacteze Asociația Centrală pentru mai multe detalii.

Ne vedem în Belfast!

Belfast

Bootstrap Slider

© 2020 Toate drepturile rezervate