Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Conferința Mondială a Uniunilor de Credit (WOCCU)

18/01/2017

Asociaţia Centrală a AEÎ anunță deschiderea înregistrării participanților la Conferința Mondială a Uniunilor de Credit. Conferința Mondială a Uniunilor de Credit va avea loc în perioada 23-26 iulie 2017 în orașul Viena (Austria). Organizatorul Conferinței este Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU).

Conferința Mondială a Uniunilor de Credit este singurul eveniment global care adună împreună colegii de breaslă din întreaga lume timp de patru zile de muncă, învățare și planificare strategică. Vino în perioada 23-26 iulie 2017 în Viena, Austria, unde vom aborda problemele mișcării și vom stabili obiective, care va duce mișcarea uniunilor de credit înainte.

Oportunitățile oferite în Viena va aduce valoare asociației și membrilor săi. Aceasta este cu adevărat un eveniment mondial unde poți beneficia de:

  • Sesiuni de învățământ pe subiecte-cheie care afectează uniunile de credit la nivel mondial;
  • Infinitate de oportunități necomparabile de a construi legături sociale - de a cunoaște directori ale unor dintre cele mai dezvoltate uniuni de credit din lume;
  • Mediu de lucru în echipă, care va facilita și crește procesul decizional;

Moderatori - experți în domeniu, care cunosc cu adevărat ce se întâmplă în sistemul de uniune de credit. Doritorii pentru a se înregistra la acest eveniment global, care v-a avea loc unul din cel mai frumos oraș din Europa să contacteze Asociația Centrală pentru mai multe detalii.

Ne vedem în Viena!

© 2024 Toate drepturile rezervate