Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English
Evenimente Despre noi Galerie Servicii Legislație Parteneri Finațare IFAD Contacte

Al 2-lea Forum al Asociațiilor de Economii și Împrumut

26/01/2012
La data de 25 ianuarie 2012 pe platforma Asociației Centrale a fost petrecut II-lea forum al AEÎ la care au fost discutate un şir de probleme de interes comun pentru AEÎ. Urmărind aceeaşi procedură ca şi la primul forum, la această întrunire au participat şi au luat cuvînt reprezentanţii Asociației Centrale a AEÎ, directori executivi ai AEÎ, reprezentanți ai Corporației de Finanțare Rurală, Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Băncii Mondiale, Frankfurt School şi reprezentanții Microinvest. Forumul a fost organizat de către Asociația Centrală în cadrul programului de susținere a asociațiilor finanțat de Banca Mondială şi implementat în comun cu partenerul extern – Frankfurt School of Finance and Management.
Doamna Roxana Savescu, şef al echipei de experți Frankfurt School a ținut să informeze participanții forumului despre implementarea proiectului destinat asociațiilor de economii şi împrumut şi componentele acestuia:


Directorul general al Asociației Centrale a AEÎ, domnul Efim Lupanciuc a prezentat informaţia cu privire la lansarea Fondului de Lichidităţi. Participanţii fondului de lichidităţi şi resursele fondului prognozat şi de facto colectat.

Agenda forumului s-a axat pe următoarele compartimente:AEÎ prezente la forum au fost iniţiate în lansarea forumului on-line http://forum.aei.md/ care conţine diferite compartimente (Fondul de Lichidităţi, Contabilitate, Juridică, Informatică). Acest forum on-line are două scopuri:

Reprezentanţii CNPF si-au exprimat acordul de a primi nume de utilizator şi parolă pentru a putea fi prezenţi pe forumul on-line, ceea ce va duce la menţinerea contactului cu AEÎ. Fiecare AEÎ poate cere suport, pune întrebări şi studia răspunsurile existente grupate pe categorii şi subiecte. Toate AEÎ cu licenţa tip B, membri la Asociaţia Centrală, sunt înregistraţi şi beneficiază de serviciile forumului. AEÎ cu licenţa de tip A sunt planificate să se înregistreze în lunile următoare. Adiţional au fost deschise adrese de e-mail cu domeniul aei.md disponibil pe adresa http://mail.aei.md/ Toţi membri Asociaţiei Centrale sunt înregistraţi şi beneficiază de poşta electronică

Îndemnăm toate AEÎ să devină membri cu drepturi depline la Asociaţia Centrală astfel vor primi nume de utilizator şi parolă din parte departamentului IT al centralei pentru a vă putea loga şi beneficia pe deplin de servicii: E-mail, Forum şi client Online. Astfel veţi putea utiliza zilnic forumului on-line pe adresa: http://forum.aei.md/
- Agenda forumului
- Prezentarea Modelul Scoring
© 2022 Toate drepturile rezervate