Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Promovarea cunoștințelor cu privire la protecția datelor cu caracter pentru personalul asociațiilor de economii și împrumut, ANCAEÎ

16/02/2023

În scopul promovării cunoștințelor cu privire la protecția datelor cu caracter pentru personalul asociațiilor de economii și împrumut, ANCAEÎ a organizat joi, 16.02.2023 un curs de instruire privind modul de implementare a cerințelor Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Formator a instruirii a fost Domnul Sergiu Bozianu, expert în domeniu.

În cadrul ședinței de lucru, s-au discutat atât aspecte de ordin teoretic, cât și acelea de ordin practic.

De asemenea, au fost abordate subiecte referitor la limita Protecției datelor cu caracter personal și libertatea de exprimare sau informare, cum să menținem echilibrul între aceste două drepturi fundamentale, despre aplicarea corectă a normelor legale. Pe parcursul atelierului de lucru, s-a creat o platformă de discuții care a cuprins întrebări și răspunsuri la mai multe chestiuni de ordin practic, cele cu care se întâlnesc frecvent atît angajații dar și membrii în activitatea asociațiilor de economii și împrumut.

La sfârșitul sesiunii, participanților li s-a oferit certificat de participare.

Mulțumim participanților pentru interesul manifestat și formatorului, Domnului Sergiu Bozianu pentru profesionalism și dedicație.

ANCAEÎ organizează instruirii pentru personalul asociațiilor de economii și împrumut cu menirea să asigure transparența și respectarea legislației în sistemul AEÎ din Republica Moldova și ne propunem să acoperim cît mai multe domenii care au tangență cu sistemul AEÎ pentru consolidarea și dezvoltarea acestuia.

Împreună devenim mai buni!


© 2024 Toate drepturile rezervate