Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English
Evenimente Despre noi Galerie Servicii Legislație Parteneri Finațare IFAD Contacte

Raport statistic Global al Uniunilor de Credit pentru anul 2014

14/07/2015

Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit a lansat raportul privind statistica membrilor şi datele financiare din decembrie 2014 de la uniunile de credit și cooperativele financiare din întreaga lume. Raportul din acest an include informații de la 57480 uniuni şi cooperativele de credit care deservesc peste 217 milioane de membri în 105 de țări.

Schimbarea globală cea mai notabilă, este creşterea numărului de membri comparativ cu anul 2013 cu aproape 10 milioane. Africa, America Latină și zona Caraibelor au fost regiunile lumii cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește aderarea la uniune de credit. De asemenea, în 2014, la nivel mondial activele au constituit US 1800 miliarde dolari; economii US 1500 miliarde dolari; împrumuturi a US 1200 miliarde dolari și rezerve 181 miliarde dolari SUA. Noi țări au prezentat date pentru anul 2014 inclus Albania, Iran și Olanda.

Creșterea de membru este o prioritate pentru uniunile de credit la nivel mondial", a declarat Brian Branch, președintele Consiliului Mondial si CEO. "Viziunea noastră, ca o comunitate globală, este de a ajunge 260 de milioane de membri până în anul 2020.

Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit elaborează raportul statistic global în baza răspunsurilor țărilor sondajului anual și nu face estimări pentru țările care nu prezintă rapoarte. Raportul statistic global oferă date mai complete cu privire la nivel mondial al mișcării uniunilor de credit și este citat pe larg de către guverne, instituții internaționale și analiști ca o sursa oficială.

Descărcați Raportul statistic din 2014 de pe WOCCU, raport statistic sau WOCCU, date istorice pentru a vedea datele istorice începând cu anul 2005.

© 2021 Toate drepturile rezervate