Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English
Evenimente Despre noi Galerie Servicii Legislație Parteneri Finațare IFAD Contacte

Seminare de instruire a administratorilor AEÎ

04/12/2014

În perioada decembrie 2014 – februarie 2015, Asociația Centrală a AEÎ și Comisia Națională a Pieței Financiare va petrece instruirea administratorilor AEÎ de categoria A şi B. Evenimentul este organizat cu suportul Unității Consolidate de Implementare a Programelor IFAD (UCIP-IFAD) și include instruirea privind paticularităţile activităţii AEÎ, propunerile de modificare a legislaţiei AEÎ şi inițierea proiectelor pilot de reorganizare a AEÎ.

În cadrul seminarului cu tema: Proiectele de modificare și completare operate în legea nr. 139 din 21.07.2008 cu privire la AEÎ vor fi instruiţi un număr total de cca 180 de administratori AEÎ. Seminarul va fi desfăşurat în Chişinău şi durata va fi de 1,5 zile.

La seminar vor fi abordate următoarele aspecte:

În cadrul seminarului cu tema: Inițierea proiectelor pilot de reorganizare a AEÎ vor fi invitați administratorii (președintele consiliului, directorul executiv și contabilul șef) a 3-5 AEÎ din regiunea respectiva, care ar putea fi consolidate/reorganizate. Seminarul va fi organizat regional, astfel instructorii se vor deplasa în teren şi durata va fi de 1 zi.

La seminar vor fi abordate următoarele aspecte:

Avînd în vedere importanţa temelor care vor abordate în cadrul seminarelor de instruire, Asociaţia Centrală contează pe o implicare activă administratorilor AEÎ.

© 2021 Toate drepturile rezervate