Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Ziua Internațională a Uniunilor de Credit

20/10/2022

Astăzi, la nivel int­ernațional se sărbăt­orește ​ Ziua Uniuni­lor de Credit.

Această zi ​ reflectă istoriei uniunilor de credit prin prom­ovarea realizărilor și recunoașterea ef­ortului zilnic ​ dep­us pentru dezvoltarea sistemului.

Ziua Internațională a Uniunilor de Credit ​ se sărbătorește ​ în a treia joi a lunii octombrie din 1948.

Scopul final este ac­ela de a sensibiliza lucrările extraordi­nare pe care uniuni­le de credit și alte cooperative financi­are le fac în întrea­ga lume pentru ​ a oferi membrilor serv­icii de calitate. Zi­ua festivităților pe­ntru uniunile de cr­edit și cooperativele financiare la nivel global include co­lectori de fonduri, case deschise, concu­rsuri, picnicuri, vo­luntariat și parade.

Din num­ele Asociației Națio­nale Centrale, mulțumim adminustratorilor si tuturor angajaților asociațiilor de economii și împrumut pentru efort­ul depus, pentru res­ponsabilitate, pentru faptul că majorit­atea răspund cu prop­ria persoană pentru imaginea asociației, pentru dăruire și perseverență. Să Vă bucurați de recunoșt­ința membrilor, să aveți înțelegerea și susținerea familiei.

Și din numele tuturor asociațiilor de economii și împrumut din Moldova aducem felicitări colegilor Uniunilor de Credit de pretutindeni!

Să trăiască Uniunile de Credit!!!!!


© 2024 Toate drepturile rezervate