Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Seminar Proceduri de aplicare a prevederii legislației cu privire la spălarea banilor și finanțarea terorismului (SB/FT) pentru AEÎ

23/05/2016

Pe data de 19 mai 2015, Asociația Centrală a organizat pentru membrii său, un seminar pe tema: Proceduri de aplicare a prevederii legislației cu privire la spălarea banilor și finanțarea terorismului(SB/FT) pentru AEÎ.

Programul propriu de prevenire și combatere a SB/FT. La seminar au participat administratori al asociațiilor de licența A, care intenționează să obțină licența B, administratorii asociațiilor, care recent au obținut licența B și administratorii care au dorit să cunoască mai mult în acest domeniu. În cadrul seminarului au fost prezentate ultimele modificări la actele legislative și normative cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului. În acest context Asociația Centrală a actualizat Programul propriu de prevenire și combatere a SB/FT pentru AEÎ, care va fi disponibil pentru membrii săi.

Asociația Centrală aduce mulțumiri administratorilor, care au participat activ la seminar și vă informează că pe parcursul anului 2016 sunt planificate mai multe activități pentru asociațiile membre.

Programului propriu de prevenire și combatere a SB/FT pentru AEÎ actualizat este disponibil aici:

Imagini Eveniment

Bootstrap Slider

© 2024 Toate drepturile rezervate